(Foto/Video) Cluj. Tone de gunoaie pe Ocolitoare. „In comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Somesului Mic, unde se transporta gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem intr-o liga superioară, avem transport cu maşini de 16 tone”

Updated on septembrie 20, 2020 Pe terenul situat între Centura Ocolitoare (prelungirea Bulevardului Muncii) și Someș se află o groapă de gunoi ilegală unde se aruncă deșeuri cu mașini de 16 tone.

Potrivit unei postări făcute pe grupul Clujul Civic, transportul de gunoi are loc în timpul zile, fără ca șoferii să se ascundă.

(Foto/Video) Cluj. Tone de gunoaie pe Ocolitoare. „In comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Somesului Mic, unde se transporta gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem intr-o liga superioară, avem transport cu maşini de 16 tone” 1

„In ciuda nenumăratelor sesizări la Garda de Mediu si Primăria Cluj-Napoca depozitarea gunoaielor pe terenul situat intre Centura Ocolitoare (prelungirea Bulevardului Muncii) si Raul Somesul Mic in zona statiei de epurare, merge înainte.

In comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Somesului Mic, unde se transporta gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem intr-o liga superioară, avem transport cu maşini de 16 tone.

(Foto/Video) Cluj. Tone de gunoaie pe Ocolitoare. „In comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Somesului Mic, unde se transporta gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem intr-o liga superioară, avem transport cu maşini de 16 tone” 2 (Foto/Video) Cluj. Tone de gunoaie pe Ocolitoare. „In comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Somesului Mic, unde se transporta gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem intr-o liga superioară, avem transport cu maşini de 16 tone” 3 (Foto/Video) Cluj. Tone de gunoaie pe Ocolitoare. „In comparaţie cu alte zone de pe malul Râului Somesului Mic, unde se transporta gunoiul cu căruţa sau maşini de 3.5 tone, aici suntem intr-o liga superioară, avem transport cu maşini de 16 tone” 4

Transportul gunoiului are loc in timpul zilei, fara ca şoferii sa se prea ascundă, într-adevăr atât timp cat am fost văzut, au stat si au aşteptat sa plec.

Vezi video aici:

De la distanta am reuşit sa surprind un camion de mare tonaj care deversează gunoi pe marginea unui bălti din vechea albie minora a Râului Somes si nu a fost prea greu având in vedere ca din spusele celor care colectează fier vechi vin cel putin 2 masini pe ora.”

error: Content is protected !!