(Foto) Cluj: Cum arată viitorul sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări. Prefectul Mircea Abrudean în vizită la noua locație

Updated on septembrie 19, 2020 Sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor va fi mutat într-o nouă locație, în sediul Vămii din Someșeni.

Actuala locație, de pe strada Albac, provoacă mari neplăceri locuitorilor din zonă.

(Foto) Cluj: Cum arată viitorul sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări. Prefectul Mircea Abrudean în vizită la noua locație 1

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a fost în vizită în noua locație pentru a evalua stadiul pregătirilor în vederea mutării.

Mircea Abrudean spune că noua locație este mai mare, spațiul de așteptare este mai generos. În plus, sala pentru examinarea teoretică este mai mare, dar și locurile de parcare mai multe.

„Noua locație este pretabilă pentru activitatea de serviciu public și de relații cu publicul și în curând cetățenii vor putea beneficia de toată infrastructura pusă la dispoziție de acest loc.

(Foto) Cluj: Cum arată viitorul sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări. Prefectul Mircea Abrudean în vizită la noua locație 2

Spațiul din cadrul clădirii destinat activității serviciului este de aproximativ 550 mp, mai mare decât cel de 335 mp al actualei clădiri de pe strada Albac, unde funcționează serviciul în prezent. Zona de așteptare este generoasă, iar ghişeele asigură un spațiu mai mare pentru cei care solicită informații.

În apropierea noului sediu vor fi amenajate și locuri de parcare, destinate celor care se vor adresa serviciului.

Sala pentru examinarea teoretică în vederea obținerii permisului de conducere este una mai mare, iar în condițiile actuale ale pandemiei, va fi posibilă examinarea în același timp a 14 persoane, cu asigurarea distanței de 1,5 m între candidați, actualul sediu permițând examinarea doar a jumătate din numărul candidaților.

Acest lucru va contribui și la reducerea perioadei de așteptare pentru susținerea examenelor teoretice, în urma programărilor online”, a declarat prefectul.

error: Content is protected !!