CFR Cluj este din nou lider. Dan Petrescu, după victoria cu Astra: „Atunci când câștigi, ești fericit. Avem meci greu în Suedia, ne gândim după la ce urmează.”

Updated on septembrie 19, 2020 Dan Petrescu se declară fericit după victoria cu Astra, scor 2-0. Tehnicianul CFR-ului recunoaște că echipa sa a avut noroc, dar crede că victoria a fost meritată.

“Atunci când câștigi, ești fericit. Chiar dacă Astra a avut ocazii, este un scor meritat, am lovit bara până la autogolul lui Crepulja. Uneori ai ghinion, cum a fost în partida cu Dinamo Zagreb, iar alteori ai noroc, cum am avut noi în seara aceasta”, a declarat Petrescu, citat de Fanatik.

CFR Cluj este din nou lider. Dan Petrescu, după victoria cu Astra: „Atunci când câștigi, ești fericit. Avem meci greu în Suedia, ne gândim după la ce urmează.” 1

Acesta speră ca Ciprian Deac să se refacă până la ora meciului cu suedezii de la Djurgardens IF

“Sper ca Ciprian să fie apt de joc, este nevoie de el. Avem meci greu în Suedia, ne gândim după la ce urmează. Cine se califică pornește ca și favorită în următorul tur. Andrei Burcă este de meserie fundaș central, consider că și cei de la națională trebuie să se bucure de mutarea lui Burcă în banda dreaptă, este o soluție pentru echipă.”

CFR Cluj, campioana en-titre, a învins Astra Giurgiu cu scorul de 2-0 prin autogolul lui Crepulja din minutul 45 și golul lui Debeljuh din minutul 61.

error: Content is protected !!