Dan: „Clujul nu mai este pentru oameni este doar pentru oameni cu c..u în mașină. Azi am fost cu trotineta. Am respectat toate indicatoarele rutiere si marcajele de pe drum (acolo unde existau). Am …”

Updated on septembrie 19, 2020 În ciuda eforturilor făcute de autorități de a transforma orașul într-unul prietenos cu pietonii și bicicliștii, Cluj Napoca rămâne în continuare un oraș dominat de mașini.

Traficul infernal, pistele de bicicletă insuficiente, fac din oraș unul dificil pentru cei care aleg transportul alternativ.

Dan: „Clujul nu mai este pentru oameni este doar pentru oameni cu c..u în mașină. Azi am fost cu trotineta. Am respectat toate indicatoarele rutiere si marcajele de pe drum (acolo unde existau). Am ...” 1

Pe Facebook, Dan Ianisevschi a scris: „Azi am fost cu trotineta. Am respectat toate indicatoarele rutiere si marcajele de pe drum (acolo unde existau). Am am intalnit zeci de biciclisti care utilizau banda de biciclete cu sens unic in sens invers. Totul e pe invers.

Am fost si cu baiatul meu pe afara un pic, mi-a venit de nenumarate sa imi cer scuze ca l-am dus prin oras si a trebuit sa faca slalom cu mine printre masinile care se grabesc, care sunt parcate peste tot, care scot fum pe teava de esapament, care huruie ingrozitor.

Clujul nu mai este pentru oameni este doar pentru oameni cu c..u in masina.”

Dana P.: Așa este. Noi îl ducem pe biciclete pe copil la școală și mi se face rău când ies de pe pista din Parcul Central, de la fumul de eșapament. Nu pot să nu mă gândesc cum ar fi orașul ăsta cu un sistem safe și inteligent de piste de biciclete!

Cristina S.: Cam asa e… dar noi suntem mândri că stăm la Cluj și nu facem nimic ca să devenim bike friendly. S-au pus senzori pt semnalarea locurilor libere in parcare în loc să închidem centrul pt masini…. S-au făcut niște piste pe niște strădute cu bani f mulți dar care nu ai nici o continuitate.

Si eu circul des cu trotineta (simpla) dar e o aventură de fiecare dată. Fiul meu, pt ca acum a facut 12 ani, ne roagă întruna să îl lăsăm sa meargă cu bicicleta la scoala dar fiind asa periculos ii explicăm mereu de ce NU. Acesta este orașul mândrie al Romaniei. Cum ar fi sa ne mobilizam pt a schimba lucrurile?

error: Content is protected !!