(Foto) Știai? Bucureștiul inaugurează mâine un pasaj care duce …nicăieri. Se oprește într-un mal de pământ

Updated on septembrie 18, 2020 Iar este mare bucurie la București. Se deschide pasajul rutier Ciurel la care s-a lucrat 10 ani și care se oprește într-un mal de pământ.

George Colgiu: „Ați râs de inaugurarea liniei de metrou Drumul Taberei? Stați puțin 😂, mâine se inaugurează un pasaj construit în 14 ani, cu vreo 300 milioane de lei, care se termină într-un mal de pământ. Da, exact, într-un mal de pământ, așa cum se poate observa și în fotografia aeriană 🤦‍♂️”
(Foto) Știai? Bucureștiul inaugurează mâine un pasaj care duce ...nicăieri. Se oprește într-un mal de pământ 1

Sorin Ioniță, pentru Libertatea: „Dacă se inaugurează – şi după aceea – acest pasaj va trece peste o intersecţie în T, pe un fotogenic pod cu hobane, va coborî în partea cealaltă şi va duce maşinile în fix acelaşi loc ca înainte, şoseaua Virtuţii. Totul la preţul impresionant de peste 400 de milioane de lei.

(Foto) Știai? Bucureștiul inaugurează mâine un pasaj care duce ...nicăieri. Se oprește într-un mal de pământ 2 (Foto) Știai? Bucureștiul inaugurează mâine un pasaj care duce ...nicăieri. Se oprește într-un mal de pământ 3

Nebunia e că, între timp, situaţia pe teren s-a schimbat atât de mult încât, chiar să se vrea, acest drum de mare viteză nu se mai poate face. Din celebrul şi nătângul clişeu al “autostrăzii suspendate” cu care a câştigat Oprescu primăria în 2008 va rămâne viitorimii doar o ciozvârtă: un mare pod către nicăieri”.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!