(Foto) Sorin, Bacău: „Cluj-Napoca, un oraș fain din inima Transilvaniei.

Updated on septembrie 18, 2020 Clujul este un oraș foarte apreciat de către turiști. De la arhitectură la oameni, Clujul se prezintă ca un oraș european pentru cei care îl vizitează.

„Cluj-Napoca, un oraș fain din inima Transilvaniei. Am tot auzit ca in Ardeal e altfel, ca oamenii sunt mai civilizati, ca organizarea este mai bine facuta, cu responsabilitate mai multa si am fost curios mai multa vreme, pana s-a ivit ocazia sa ma conving. Mai fusesem la Cluj in Piata Avram Iancu, insa doar pentru putine momente.

(Foto) Sorin, Bacău: „Cluj-Napoca, un oraș fain din inima Transilvaniei. 1 (Foto) Sorin, Bacău: „Cluj-Napoca, un oraș fain din inima Transilvaniei. 2 (Foto) Sorin, Bacău: „Cluj-Napoca, un oraș fain din inima Transilvaniei. 3

De aceasta data am batut orasul la pas si am inregistrat mii de pasi in cei 35 de kilometrii parcursi per pedes”, a scris pe Facebook Sorin Dediu, care a vizitat recent orașul.

El a rămas impresionat și de oameni dar și de arhitectura clădirilor.

„Am intalnit oameni primitori, deschisi si toti cei intrebati despre anumite obiective sau adrese, fie zi sau noapte, au raspuns cu multa amabilitate in dulcele grai specific zonei.

Un oras viu, bine administrat si cu multe obiective turistice.

(Foto) Sorin, Bacău: „Cluj-Napoca, un oraș fain din inima Transilvaniei. 4 (Foto) Sorin, Bacău: „Cluj-Napoca, un oraș fain din inima Transilvaniei. 5

Cladiri cu o arhitectura frumoasa, multe renovate de curand, un transport civilizat, multe sensuri unice, care probabil dau o fluenta in trafic. Mi-au placut tramvaiele si autobuzele care aduceau un plus de culoare in furnicarul mijloacelor auto. Vestitele trotinete electrice se gasesc la tot pasul, insa mi-am inchipuit cat de buna ar fi fost o plimbare pe doua roti (pe bicicleta) pe pistele bine delimitate si frumos amenajate, la capete de drum.

(Foto) Sorin, Bacău: „Cluj-Napoca, un oraș fain din inima Transilvaniei. 6 (Foto) Sorin, Bacău: „Cluj-Napoca, un oraș fain din inima Transilvaniei. 7

Avioane in zbor, Gradina Botanica, Casa Maramuresana, catedralele, Opera, Cetatuia, stadioanele, sala de sport, Somesul, universitatile, biblioteca, toate au farmecul lor, dar ceva deosaebit am gasit in Cartierul Gheorghieni; un loc cu totul si cu totul special. Blocuri noi cu aspect deosebit cu linii moderne si un parc cu totul aparte.

Va invit la plimbare in oras…”

error: Content is protected !!