Clujul model pentru Sectorul 4, București. Rareș Lazăr: „Vom implementa o serie de modele de bună practică, folosite de Cluj, unul dintre pionierii conceptului SMART CITY”

Updated on septembrie 17, 2020 A venit și ziua când cei din București au declarat că vor prelua modelul Cluj. Emil Boc face istorie în calitate de primar.

”În acest moment, sectorul 4 este un sector de tranzit, care pune accent pe cei care îl tranzitează și nu pe cetățenii de aici. Viziunea liberală se îndreaptă spre cetățeni, trebuie să recâștigăm trotuarele, să construim cât mai multe spații verzi, locuri de joacă pentru copii și piste de biciclete ”, dezvăluie Rareș Lazăr, cîteva proiecte destinate confortului comunității din sectorul 4.

Clujul model pentru Sectorul 4, București. Rareș Lazăr: „Vom implementa o serie de modele de bună practică, folosite de Cluj, unul dintre pionierii conceptului SMART CITY” 1

Echipa liberală va implementa o serie de modele de bună practică în ceea ce privește organizarea urbană, una dintre administrațiile care vor fi folosite ca model fiind Clujul, unul dintre pionierii conceptului SMART CITY.

Locuitorii Sectorului 4 pot spera ca în următorii 4 ani să trăiască într-un alt fel de Sector în care ”infrastructura să nu fie neapărat a mașinilor, ci a oamenilor. Ne propunem să lărgim bulevardele, să multiplicăm zonele verzi, de agrement și recreere pentru cetățeni, să mărim trotuarele.

Vom construi stații de reîncărcare pentru mașinile electrice, vom extinde, în mod coerent și fără a deranja pietonii, piste pentru bicicliști. Important este să aducem investiții și investitori pentru astfel de proiecte. Așa vom atinge și obiectivul de creare de locuri de muncă bine plătite în sectorul 4.

Pe de altă parte, dacă reușim să conturăm un mediu de business care să dezvolte afaceri profitabile în sector, oamenii vor merge la muncă în proximitatea caselor lor, se va reduce traficul rutier, va scădea poluarea fonică, dar și emisia de noxe, cetățenii vor avea mai mult timp pentru ei și familiile lor, ceea ce va însemna creșterea calității vieții”, a spus Rareș Lazăr, candidat din partea PNL la un mandat în cadrul Consiliului Local al Sectorului 4.

Tudor Duică: “Am întrebat 100 de bucureșteni:
– Ați vrea să vă mutați la Cluj?
– Daaaaaaaaaa (95%)

Am întrebat 100 de clujeni:
– Vreți să vă mutați în București?
– Piei Satană! (99%)”

error: Content is protected !!