Cluj. Alte 266 locuri de parcare în Mănăștur. Al treilea parking finalizat în mai puțin de o lună

Updated on septembrie 17, 2020 Șoferii din Mănăștur vor avea la dispoziție 266 de locuri noi de parcare, ca urmare a finalizării unui nou parking.

Primarul Emil Boc a anunțat că astăzi va fi făcută recepția parkingului de pe strada Primăverii numărul 8.

Cluj. Alte 266 locuri de parcare în Mănăștur. Al treilea parking finalizat în mai puțin de o lună 1

„Asta inseamna ca terminam al 3 lea parking in interval de mai putin de o luna. Dupa Mogosoaia, primul din Romania, care are pe el un parc, si cel de pe Primaverii 20, care are adiacent un parc, deci incepe procedurile pentru darea in folosinta a parkingului de pe Primaverii 8”, a declarat Emil Boc, citat de Ziua de Cluj.

Vara asta au fost finalizate 1.000 de locuri noi de parcare și până la sfârșitul anului va fi finalizat și parkingul din Hașdeu cu 316 locuri de parcare.

Primăria are în plan construirea altor noi parkinguri. „Urmeaza licitatia pentru Trotusului, Azuga si la Gh. Dima avem SF, documentatia pentru Liviu Rebreanu, parkingul Cipariu, am facut toate demersurile necesare cu biserica greco-catolica, documentatia e in curs de realizare, parkingul de la Oncologie, unde suntem un pic blocati de Ministerul Sanatatii cu terenul, parkingul Sighisoarei 21, unde trebuie reevaluata solutia tehnica, mai sunt cateva locatii care sunt in analiza, una in Grigorescu si una in Marasti’, a mai declarat primarul.

error: Content is protected !!