(Video) Clujul lăudat la Dobrogea TV. Rodica: „Îmi doresc ca și Constanța sa ajungă un oraș de talie europeana, un oraș curat și prosper ca și Clujul”

Updated on septembrie 16, 2020 Într-un material video, Dobrogea TV laudă modul cum Clujul a reușit să se dezvolte în ultimii ani.

Dobrogea TV: „Cluj-Napoca, „Silicon Valley” al României.
Capitala Transilvaniei este orașul în care creativitatea, antreprenoriatul, educația și administrația publică se împletesc și produc beneficii pentru locuitori.
(Video) Clujul lăudat la Dobrogea TV. Rodica: „Îmi doresc ca și Constanța sa ajungă un oraș de talie europeana, un oraș curat și prosper ca și Clujul” 1

Zeci de mii de studenți din țară și străinătate sunt atrași de oportunitățile care li se oferă aici”.

Vezi aici Video:

Rodica C.: „Îmi doresc ca și Constanța sa ajungă un oraș de talie europeana, un oraș curat și prosper ca și Clujul. Am observat în ultimul timp ca mulți țineri nu – și mai doresc să emigreze și doresc să locuiască în orașe precum Cluj unde salariile sunt din ce în ce mai atractive.

Și Constanța poate deveni un oraș la fel de atractiv dar numai cu administrație liberala cu oameni competenți și viziune în dezvoltarea urbei. De aceea sfatul meu este sa votam Vergil Chitac pentru primărie! Oricum am mai spus și repet :

Chiar dacă ai alta opțiune politica și dorești sa scăpăm orașul de Făgădau trebuie sa votam util sa nu irosim votul pentru ca bătălia este numai intre Făgădau și Chitac !

error: Content is protected !!