Lucian Mândruță: „E plin de clujeni in metroul de Drumul Taberei, care fac poze spion si iau notite, sa-l faca mai ca lumea la ei. No, hai, mai dati-va jos, mereti acasa, ca pana ajungeti deja e vechi!”

Updated on septembrie 16, 2020 Cluj Napoca urmează să fie al doilea oraș din România care va avea metrou. Construirea unei magistrale de metrou care să lege Floreștiul de Aeroport este necesară în condițiile în care traficul este unul sufocant.

Deși primi pași în acest sens s-au făcut, realizarea liniei de metro este încă într-un viitor oarecare îndepărtat.

Lucian Mândruță: „E plin de clujeni in metroul de Drumul Taberei, care fac poze spion si iau notite, sa-l faca mai ca lumea la ei. No, hai, mai dati-va jos, mereti acasa, ca pana ajungeti deja e vechi!” 1

Totuși, autoritățile din Cluj au ca exemplu metroul din Drumul Taberei, un model „cum să nu faci”. Execuția liniei de metrou din Drumul Taberei a durat 9 ani, iar lucrările nu îi mulțumesc pe bucureșteni.

„E plin de clujeni in metroul de Drumul Taberei, care fac poze spion si iau notite, sa-l faca mai ca lumea la ei.

No, hai, mai dati-va jos, mereti acasa, ca pana ajungeti deja e vechi!”, a scris Lucian Mindruta. 

Alex Costache a scris: „Nici nu a fost inaugurată și noua “magistrală” de metrou e murdară din capul locului, nu au spălat bine pe jos și pe alocuri pereții sunt murdari sau zgâriați.
Nu au avut timp în 9 ani.

Unde mai pui că nu înțeleg de ce nu merge până la Unirii așa cum o face metroul care vine din Militari. De exemplu, dacă vrei să ajungi din Drumul Taberei în Băneasa, trebuie să schimbi de 2 ori la Eroilor și Unirii sau Victoriei.

Lucian Mândruță: „E plin de clujeni in metroul de Drumul Taberei, care fac poze spion si iau notite, sa-l faca mai ca lumea la ei. No, hai, mai dati-va jos, mereti acasa, ca pana ajungeti deja e vechi!” 2 Lucian Mândruță: „E plin de clujeni in metroul de Drumul Taberei, care fac poze spion si iau notite, sa-l faca mai ca lumea la ei. No, hai, mai dati-va jos, mereti acasa, ca pana ajungeti deja e vechi!” 3 Lucian Mândruță: „E plin de clujeni in metroul de Drumul Taberei, care fac poze spion si iau notite, sa-l faca mai ca lumea la ei. No, hai, mai dati-va jos, mereti acasa, ca pana ajungeti deja e vechi!” 4

Dar inaugurăm 7 km de metrou făcuți în 9 ani cu președintele și premierul. Și cu ministrul somnoros Bode!”

error: Content is protected !!