Endi Ungureanu: „Acest Emil Boc. Dincolo de ce “nave spațiale” tot face pe la Cluj, zici că a luat-o și pe urma lui Bezos, cu mușchii ăia. Bravo domnule, chiar ești MARE!”

Updated on septembrie 16, 2020 Locurile libere de parcare din zona istorică vor fi identificate direct de pe telefon, cu ajutorul senzorilor Bosch. Primăria a început deja instalarea senzorilor în zona I a municipiului.

Până acum au fost instalați senzori pe Aleea Învățătorului, respectiv în Piața Ștefan cel Mare. Lucrările continuă săptămâna aceasta cu străzile V. Babeș, Samuil Micu, Clinicilor, Baba Novac și Universității.

Endi Ungureanu: „Acest Emil Boc. Dincolo de ce “nave spațiale” tot face pe la Cluj, zici că a luat-o și pe urma lui Bezos, cu mușchii ăia. Bravo domnule, chiar ești MARE!” 1

Prin City Parking, conducătorii auto vor fi ghidați către cel mai apropiat loc liber de parcare din zona I. În total, peste 1.200 de senzori vor fi instalați și conectați la aplicația server.

Endi Ungureanu a scris: „Acest Emil Boc. Dincolo de ce “nave spațiale” tot face pe la Cluj, zici că a luat-o și pe urma lui Bezos, cu mușchii ăia. Bravo domnule, chiar ești MARE!

P.S. Știu, unii îl ținem minte ca pe ăla care a tăiat salarii și pensii. Acum, când salariile bugetarilor reprezintă peste 96% din încasările totale la bugetul de stat, poate poate ne gândim că n-a fost chiar tâmpit.

Endi Ungureanu: „Acest Emil Boc. Dincolo de ce “nave spațiale” tot face pe la Cluj, zici că a luat-o și pe urma lui Bezos, cu mușchii ăia. Bravo domnule, chiar ești MARE!” 2 Endi Ungureanu: „Acest Emil Boc. Dincolo de ce “nave spațiale” tot face pe la Cluj, zici că a luat-o și pe urma lui Bezos, cu mușchii ăia. Bravo domnule, chiar ești MARE!” 3
Știm, tot se fura ca în codru în țară și atunci. Era și Nuți, erau și Berceanu, Videanu, Blaga, ținuți de Băse toți.

Nu vă faceți griji, era și psd-ul, controla toate structurile de la nivel local.

Dar Boc ăsta chiar a fost și e om de stat! Bravo! Am mai zis? Mai zic: BRAVO!”

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon şi cel mai bogat om din lume, a vândut acţiuni în valoare de 3,1 miliarde de dolari din compania pe care a fondat-o în 1994, scrie Ziarul Financiar.

Endi Ungureanu: „Acest Emil Boc. Dincolo de ce “nave spațiale” tot face pe la Cluj, zici că a luat-o și pe urma lui Bezos, cu mușchii ăia. Bravo domnule, chiar ești MARE!” 4

Averea lui Bezos a ajuns la un moment dat în luna iulie la 189 de miliarde de dolari, depăşind capitalizarea unor companii precum Nike, IBM şi McDonald’s.

error: Content is protected !!