Cluj vs București. Siegfried Muresan: „Cu banii cheltuiți de Gabriela Firea pe beculețe de Paști, Emil Boc a montat la Cluj senzori pentru găsirea locurilor libere de parcare”

Updated on septembrie 16, 2020 Europarlamentarul Siegfried Muresan face o comparație între modul cum cheltuie banii primarii din Cluj și București. Emil Boc- 196.000 de euro pentru senzori de parcare. Gabriela Firea -176.000 de euro doar pentru luminițele de Paști.

Siegfried Muresan: „Cu banii cheltuiți de Gabriela Firea pe beculețe de Paști, Emil Boc a montat la Cluj senzori pentru găsirea locurilor libere de parcare.
Nu degeaba Cluj-Napoca a fost inclus de Comisia Europeană în primele 6 orașe inovatoare din Uniunea Europeană.

Cluj vs București. Siegfried Muresan: „Cu banii cheltuiți de Gabriela Firea pe beculețe de Paști, Emil Boc a montat la Cluj senzori pentru găsirea locurilor libere de parcare” 1

Începând de săptămâna aceasta, șoferii din Cluj-Napoca vor putea găsi cu ajutorul telefonului locurile de parcare libere din zona 1 a municipiului.
Acest lucru va fi posibil cu ajutorul senzorilor de parcare instalați în centrul Clujului și care sunt conectați la aplicația City Parking. Peste 1.200 de astfel de senzori vor fi instalați în Cluj.

Această aplicație oferă multiple avantaje:
✅ Reduce timpul șoferilor pentru găsirea locului de parcare (cu toții ne-am confruntat cu situația frustrantă în care dăm ocol pe aceleași 5 străzi în încercarea de a găsi un loc de parcare);

✅ Eficientizează utilizarea spațiului dedicat parcărilor;

✅ Reduce riscul parcărilor neregulamentare pe trotuare sau în dreptul zonelor de acces (dacă șoferii știu că au un loc de parcare la 200 de metri nu vor mai fi tentați să încalce regulile rutiere).

Toate aceste avantaje sunt aduse cu o investiție de doar 196.000 de euro. Ca o comparație, Gabriela Firea a cheltuit 176.000 de euro doar pentru luminițele de Paști.
Așa arată administrația liberală.

Începând cu 27 septembrie, vrem să aducem administrația liberală în toate orașele pe care primarii pesediști le-au ținut pe loc ani de zile”.

error: Content is protected !!