Cluj. Record de infectări. Medicul Alin Iliescu:  Probabil săptămâna aceasta numărul de infectări va crește semnificativ

Updated on septembrie 16, 2020 99 de persoane au fost infectate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, la Cluj. Un număr record. Posibil ca această creștere brusă să vină de la focarul fabricii de mobilă din Gherla și focarul de la căminul de bătrâni din Apahida.

Medicul Alin Iliescu: „Odată cu un nou record de infectări CoVid la nivel național, avem și recordul de infectări în județul Cluj – Grupul de Comunicare Strategică anunță 99 de cazuri în ultimele 24 de ore.

Cluj. Record de infectări. Medicul Alin Iliescu:  Probabil săptămâna aceasta numărul de infectări va crește semnificativ 1

Probabil cea mai mare parte a acestor cazuri provin din centrul de vârstnici de la Dezmir și de la fabrica de mobilă Gherla.
Suntem astăzi pe locul 2 în țară, după București.

De menționat că în București și în alte județe cu număr mare de cazuri (ca Suceava, Constanța) se face și testare extinsă a profesorilor; în Cluj nu am auzit să se facă.

Numărul săptămânal de cazuri din județul Cluj s-a menținut săptămâna trecută în platou. Probabil săptămâna aceasta va crește semnificativ”.

error: Content is protected !!