(Foto/Video) Jucătorii de la CFR Cluj au mers la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj și le-au mulțumit medicilor

Updated on septembrie 15, 2020 Jucătorii de la CFR Cluj au mers la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj și le-au mulțumit medicilor pentru efortul depus în lupta contra epidemiei de coronavirus.

“Intreaga echipa alaturi de staff-ul tehnic au mers la Spitalul de Boli Infectioase Cluj-Napoca pentru a multumi intregului staff medical pentru tot sprijinul acordat in perioada in care o parte din ei au fost internati fiind testati pozitiv cu COVID19.

(Foto/Video) Jucătorii de la CFR Cluj au mers la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj și le-au mulțumit medicilor 1 (Foto/Video) Jucătorii de la CFR Cluj au mers la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj și le-au mulțumit medicilor 2 (Foto/Video) Jucătorii de la CFR Cluj au mers la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj și le-au mulțumit medicilor 3

Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merita aprecierile si toata recunostinta noastra!

Medalia si tricoul de campion vor fi de acum inainte in loc de cinste in Spitalul Medicilor Campioni.

Voi sunteti eroii nostri! Va multumim si ne inclinam in fata voastra!”, se arata in comunicatul clubului ardelean.

Vezi video aici:

“Sunteti eroii nevazuti ai Romaniei, nu numai la acest spital, in toate orasele sunt eroi care nu sunt vazuti si am venit aici sa va apreciem foarte mult. Va multumim si sper sa nu mai avem nevoie sa venim pe aici”, a declarat Dan Petrescu, citat de ziare.com.

error: Content is protected !!