Cluj. Horațiu: „Ghibu nu are internet si la Info nu merge calculatorul din clasa! De parca nu aveau la dispoziție 2 luni sa se pregătească. Doua luni in care nu au făcut NIMIC! ”

Updated on septembrie 15, 2020 Școlile din Cluj Napoca și-au primit ieri elevii în clase.

Primarul Emil Boc atrăgea atenția săptămânile trecute că acei directori care nu se ocupă de dotarea corespunzătoare a școlilor vor fi invitați să plece.

Cluj. Horațiu: „Ghibu nu are internet si la Info nu merge calculatorul din clasa! De parca nu aveau la dispoziție 2 luni sa se pregătească. Doua luni in care nu au făcut NIMIC! ” 1

În condițiile în care se vorbește tot mai mult de cursuri online, un părinte de la liceul Onisifor Ghibu atrage atenția că în școală nu merge internetul, iar la Informatică nu merge calculatorul din clasă.

Horațiu T.  a scris: „Yei! A inceput scoala! Pentru copiii mei a inceput online, alfabetic fiind in grupa a 2-a. Roxana la Ghibu (cea mai mare scoala din Cluj) si Ionut la Liceul de Informatica.

Ai putea zice ca nu se vor intampla failuri chiar la astia, failurile sunt pentru scolile mici de la sate. La oras totul merge struna, mai ales in Orasul Smart dupa cum zice Emil Boc. Dar, ce sa vezi, Ghibu nu are internet si la Info nu merge calculatorul din clasa!

De parca nu aveau la dispozitie 2 luni sa se pregateasca. Doua luni in care nu au facut NIMIC! Nu au pregatit clase cu aparatura, nu s-au asigurat ca au coneziune stabila, nu au facut nici un test de stres sa vada daca pot merge toate clasele deodata, nu au instruit deloc profesorii sa stie macar sa porneasca un calculator!

Lasand deoparte faptul ca un profesor nu poate porni calculatorul, ce DRACU a facut scoala, administratia si inspectoratul?? Cine isi va asuma acest esec?”

error: Content is protected !!