(Foto): Trei pietoni loviți astăzi pe străzile din Cluj Napoca

Updated on septembrie 14, 2020 Trei pietoni au fost răniți în această după amiază în diferite locuri din Cluj Napoca. Accidentele au avut loc pe Calea Turzii, la o trecere de pietoni de pe str. Fabricii și la o trecere de pe str. Maramureșului.

Conform reprezentantilor Ipj Cluj un conducator auto de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Calea Turzii, nu ar fi acordat prioritate unei femei de 57 de ani, din Cluj-Napoca, care în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii.

(Foto): Trei pietoni loviți astăzi pe străzile din Cluj Napoca 1

 

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de ingrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În ce privește accidentul de pe strada Fabricii, reprezentanții IPJ Cluj au anunțat: Un conducator auto de 21 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Fabricii, nu ar fi acordat prioritate unui bărbat de 47 de ani, din Cluj-Napoca, care în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii.

(Foto): Trei pietoni loviți astăzi pe străzile din Cluj Napoca 2

În urma evenimentului, barbatul de 47 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de ingrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Un pieton a fost lovit și pe o trecere de pietoni de pe strada Maramureșului. Accidentul a avut loc în sensul giratoriu de pe stradă.

error: Content is protected !!