Dana: „Eu l-aș vota pe Emil Boc la primăria București, dar nu-l lasă clujenii să plece…” De ce l-ar lăsa?

Updated on septembrie 14, 2020 Se apropie alegerile locale și tot mai mulți bucureșteni oftează că nu-l pot alege pe Emil Boc în locul Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.

Dana M.: „Eu l-aș vota pe Emil Boc la primăria București, dar nu-l lasă clujenii să plece…”

Dana: „Eu l-aș vota pe Emil Boc la primăria București, dar nu-l lasă clujenii să plece...” De ce l-ar lăsa? 1

Dan Motreanu. Giurgiu: „Cluj-Napoca, în finala competiției “Capitala europeană a inovării 2020”, alături de Viena, Valencia și alte trei orașe europene. Anunțul a fost făcut de Comisia Europeană, care subliniază că orașul câștigător va primi un premiu în valoare de 1 milion de euro.

Felicitări administrației liberale de la Cluj-Napoca pentru ambiție și rezultatele extraordinare! Am convingerea că tot administrația liberală va dovedi în următorii ani ca și la Giurgiu #sepoate!”

Sorin Apostoliceanu, Pitești: „Emil Boc susține Sorin Apostoliceanu și echipa PNL!
Emil Boc este un campion al administrației.

Ce a făcut domnia sa la Cluj-Napoca este o revoluție în dezvoltarea urbană în România. Este exact ce avem nevoie ACUM să facem și în Pitești. Administrație profesionistă, cu o gândire modernă, europeană, centrată pe cetățean, inclusiv prin cooptarea locuitorilor municipiului în luarea deciziilor pe proiectele in care merită investit banul public.

Avem în Cluj-Napoca și în alte orașe conduse de primari PNL exemple de succes, din care ne putem inspira, iar împreună cu echipa PNL Pitești vreau să îi mulțumesc lui Emil Boc pentru susținere și dumneavoastră pentru încredere.
#sepoate și în Pitești”.

error: Content is protected !!