Emil Boc președintele României? Tudorel Urian: „Ador modelul de politician Emil Boc. Mereu cu ochii spre dezvoltarea orașului. Dacă vreodată s-ar gândi sa candideze la președinție l-aș vota fără sa clipesc”

Updated on septembrie 14, 2020 Klaus Iohannis este la ultimul mandat iar România va avea nevoie de un nou președinte. Ce zici de Emil Boc?

Tudorel Urian: „Ador modelul de politician Emil Boc. Mereu cu ochii spre dezvoltarea orașului pe care îl administrează, servește cu modestie binele comun, nu se încurcă în gargara politicianista si polemici goale de conținut.

Emil Boc președintele României? Tudorel Urian: „Ador modelul de politician Emil Boc. Mereu cu ochii spre dezvoltarea orașului. Dacă vreodată s-ar gândi sa candideze la președinție l-aș vota fără sa clipesc” 1

Servește cu un fel de umilitate cetățeanul asa cum ar trebui sa facă fiecare politician. Dacă vreodată s-ar gândi sa candideze la președinție l-aș vota fără sa clipesc, indiferent de partidul pe care l-aș simpatiza la momentul respectiv. Onoarea sa mi se pare indefectibila și dovada principala este aceea de a-și fi asumat și masuri nepopulare în perioada în care a fost premier (inclusiv reducerea salariilor în plina criza mondiala).

Din păcate, nu prea ii vad urmași în politica românească. Dar nu pot sa nu ma întreb cum ar arata România dacă toți politicienii ar avea seriozitatea, aplecarea lui către cetățean și binele comun, umilitatea (în sensul bun) și pana la urma patriotismul său, deloc strident?

Probabil, ca o tara nordica. Superba lecție oferita de un fost premier alungat prostește de la putere!”

Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naționale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării. Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate. (Articolul 80 – Constituţia României)

error: Content is protected !!