Cluj vs București. Emil Boc: „N-am mai văzut picior de primar la deschiderea școlilor”. Gabriela Firea a mers în școli chiar dacă este interzis!

Updated on septembrie 14, 2020 Prima zi de școală în pandemie a fost prilej de campanie electorală la București. Gabriela Firea s-a fotografiat cu elevi, chiar dacă nu are voie să meargă în clase. Nici măcar părinții nu sunt lăsați în clase.

La Cluj, Emil Boc a constat că nu a văzut „picior de primar, de consilier local, județean, ministru sau parlamentar la deschiderea școlilor”.

“Stiți care este partea bună a pandemiei? În primul rând, nu mai există școală, în Cluj cred că de mult nu mai există, în care să nu aibă hârtie igienică, săpun și dezinfectant.

Cluj vs București. Emil Boc: „N-am mai văzut picior de primar la deschiderea școlilor”. Gabriela Firea a mers în școli chiar dacă este interzis! 1

O altă parte bună e că n-am mai văzut picior de primar, de consilier local, județean, ministru sau parlamentar la deschiderea școlilor. Excepțional lucru!

Dacă vrei – primar sau parlamentar – pune pe Facebook să transmiți un mesaj, dar nu te mai duce acolo, cum o făceam în trecut”, a spus Emil Boc, luni, la ZIUA LIVE

La București, Gabriela Firea a mers repede în școli ca să se pozeze cu elevii.

Cristian Ghinea: „Am lăsat copilul la poarta școlii. Cu un nod în stomac. Eu, Oana și toți ceilalți părinti, cuminți, la indicațiile paznicului. L-am urmărit cum merge în șir indian, cum a avut răbdare să asculte ce le spunea doamna.

Cluj vs București. Emil Boc: „N-am mai văzut picior de primar la deschiderea școlilor”. Gabriela Firea a mers în școli chiar dacă este interzis! 2

S-a întors puțin doar, nu ne-a făcut cu mâna. Școala, publică, în București, mai bine pregătită și mai aranjată decât e renumele școlilor publice. Oamenii drăguți. Învățătoarele, paznicii. La fel și părintii.

Ne avem unii pe alții. Aveam o cutie mare cu rechizite. Nu am înțeles că trebuie să le ducem pe rând, zilele următoare. Nu e voie să intrăm, nu am intrat, ne-am întors cu cutia acasă. Regula e că îi lăsăm la poartă și atât.

Și e normal. E pandemie. Un nod în stomac și precauție. Așa arată România oamenilor decenți. Învățătoarea ne trimite poză pe grupul de părinți. Și ne căutăm fiecare omulețul acolo.

În poza de sus sunt doi ciocoi care cred că regulile nu sunt pentru ei.
Am blurat fețele tuturor copiilor din fotografii. Eu sper ca ei să învețe că a respecta reguli simple și a fi egali în fața lor face o țară să fie un loc decent”.

error: Content is protected !!