Bucureștiul vrea să ia distanță de Cluj. Nicușor Dan: Salariile bucureștenilor vor ajunge la 1400 de euro în următorii patru ani

Updated on septembrie 14, 2020 Nicușor Dan le promite bucureștenilor că el, în fruntea, Primăriei, va face ca salariile să ajungă la 1400 de euro în următorii patru ani. Acum salariul mediu la Cluj și București se învârte în jur de  800-1.000 de euro. Cu 1.400 de euro, Bucureștiul va lua un avans considerabil.

Potrivit candidatului susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria București, Nicușor Dan, salariul locuitorilor din Capitală va crește cu aproximativ 60 la sută față de valoarea celui din acest moment (care e de aproximativ 867 de euro – n.n.), informează Hotnews. 

Bucureștiul vrea să ia distanță de Cluj. Nicușor Dan: Salariile bucureștenilor vor ajunge la 1400 de euro în următorii patru ani 1

”După cum știți, în campanie am vorbit de Noul București și am rezumat programul la trei lucruri: un oraș în care bucureștenii se mișcă mai bine, respiră mai bine și câștigă mai bine”, a rezumat angajamentul său, candidatul susținut de PNL și URS-PLUS.

Nicușor Dan a acuzat-o pe Gabriela Firea  că a blocat creșterea salariilor bucureștenilor. ”Prognozele de acum cinci ani spuneau că Bucureștiul va decola economic și că decalajul dintre București și restul României se va mări. Din păcate, această administrație nu a reușit nici măcar să fie la nivelul mediu al României.

Și, dacă e să facem o socoteală, putem să spunem că media banilor pe care fiecare bucureștean i-a pierdut în ultimii patru ani a fost de 100 de euro pe lună”, a menționat acesta.

error: Content is protected !!