Alexandra Oană: „În Mărăști, oamenii împart cu mașinile până și trecerile de pietoni, nu doar trotuarele! Cartierul Mărăști are nevoie de mai multe parcări corect dimensionate și de trotuare redate pietonilor”

Updated on septembrie 12, 2020 Cluj Napoca este un oraș sufocat de mașini, iar problema parcărilor pare a fi una eternă. Situația este una gravă în cartierele oarașului acolo unde municipalitatea încearcă să construiască cât mai multe parkinguri.

Anomaliile din traficul clujean sunt la ordinea zilei însă.

Alexandra Oană: „În Mărăști, oamenii împart cu mașinile până și trecerile de pietoni, nu doar trotuarele! Cartierul Mărăști are nevoie de mai multe parcări corect dimensionate și de trotuare redate pietonilor” 1

Alexandra Oană, candidat la Consiliul Local din partea USR-Plus a scris: „În Mărăști, oamenii împart cu mașinile până și trecerile de pietoni, nu doar trotuarele!

E suficient să socotim o mașină pentru fiecare apartament din blocurile de 10 etaje din zona Pieței Mărăști, deși uneori sunt două mașini pentru fiecare familie, pentru a avea imaginea unui cartier sufocat. Orice plimbare pe stradă e un slalom printre mașini parcate, care încearcă să parcheze sau să iasă înapoi pe șosea.

Cartierul Mărăști are nevoie de mai multe parcări corect dimensionate și de trotuare redate pietonilor.”

8 Parkinguri finalizate la Cluj. Alte două vor fi deschise până la sfârșitul anului.

Primăria Cluj Napoca a inaugurat luna aceasta două noi parkinguri.

Parkingul Mogoșoaia 9 are 294 locuri de parcare, 2 destinate persoanelor cu dizabilități, 9 mașinilor electrice (5 cu echipament și 4 fără echipament), 23 motocicletelor/mopedelor și încă 46 locuri pentru biciclete.

Parkingul Primăverii 20 are 376 locuri de parcare din care: 16 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru mașini electrice (2 cu echipament și 4 fără echipament), 4 pentru motociclete/mopede și încă 32 locuri pentru biciclete.

error: Content is protected !!