Succes! Un francez din Cluj va reprezenta România la Jocurile Olimpice din Tokyo. „Visul lui cel mare este de a concura pentru România în faţa părinţilor, a familiei, a prietenilor, la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, oraşul său natal”

Updated on septembrie 11, 2020 Triatlonistul Felix-Pierre Duchampt, cetăţean român din luna martie, a primit aprobarea CIO pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice.

Felix-Pierre Duchampt, legitimate la CS Politehnica Cluj-Napoca, a devenit cetăţean român în 9 martie 2020 şi se află în momentul de faţă în poziţie calificabilă pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, informează stiripesurse.ro.

Succes! Un francez din Cluj va reprezenta România la Jocurile Olimpice din Tokyo. „Visul lui cel mare este de a concura pentru România în faţa părinţilor, a familiei, a prietenilor, la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, oraşul său natal” 1

La câteva zile după ce obţinea cetăţenia română, sportivul, împreuna cu Ovidiu Burghelea, secretarul general al Federaţiei Romane de Triatlon, s-au întâlnit la Casa Olimpică din Bucureşti cu Mihai Covaliu, preşedintele COSR şi George Boroi, secretarul general al COSR.

La acea vreme, triatlonistul spunea că îşi doreşte să reprezinte ţara noastră la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar nu a ascuns ”că visul lui cel mare este de a concura pentru România în faţa părinţilor, a familiei, a prietenilor, la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, oraşul său natal”.

error: Content is protected !!