Dan Petrescu, acid la adresa naționalei și a lui Mirel Rădoi: „Pentru mine, au fost două meciuri amicale, nu știu de ce cântau jucătorii după meciul cu Austria”

Updated on septembrie 11, 2020 Antrenorul celor de la CFR, Dan Petrescu, a făcut câteva declarații acide la adresa naționalei României și a lui Mirel Rădoi.

Tehnicianul campioanei nu este de acord cu explozia de entuziasm de după meciurile naționalei, pe care le compară cu două meciuri amicale.

Dan Petrescu, acid la adresa naționalei și a lui Mirel Rădoi: „Pentru mine, au fost două meciuri amicale, nu știu de ce cântau jucătorii după meciul cu Austria” 1

„Pentru mine, au fost două meciuri amicale, nu știu de ce cântau jucătorii după meciul cu Austria”.

Dan Petrescu a lansat un atac și la adresa presei care îl critică de fiecare dată când ridică în slăvi un adversar.

„Au fost două meciuri bune. Dacă zic că Sevilla sau Lazio sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf. Când Rădoi a spus că Austria e mai bună decât România, toți specialiștii au fost de acord. De ce? Ce să mai zic? Echipa a arătat bine, merita șase puncte. Pentru mine, sunt două meciuri amicale. Nu știu ce am câștigat.

M-a surprins felul în care s-au bucurat băieții după meci. Au început să cânte după ce au câștigat un meci amical. Să ne bucurăm după ce câștigăm cu Islanda și Bulgaria, deocamdată n-am câștigat nimic”, a declarat Dan Petrescu.

 

error: Content is protected !!