Cluj: Cum s-a produs accidentul de la Răscruci. Șoferul unui TIR din Turda a intrat pe contrasens

Updated on septembrie 11, 2020 Un grav accident de circulație a avut loc în acestă dimineață în localitatea Răscruci. Două TIR-uri și un autoturism au fost implicate în coliziune.

Din păcate, șoferul unuia dintre autotrenuri a rămas încarcerat, intervenția pentru scoaterea acestuia, care a durat circa o oră, fiind extrem de dificilă.

Cum s-a produs accidentul de la Răscruci

Cum s-a produs accidentul de la Răscruci

Bărbatul a primit lichide și sedative intravenos, i s-a pus guler cervical, iar medicii au comunicat cu el în cea mai mare parte a timpului cât au durat stabilizarea autovehiculului, asigurarea accesului către victimă, decopertarea plafonului cabinei, îndepărtarea bordului care s-a deformat peste picioarele bărbatului și extragerea lui cu echipamentele speciale pentru a evita agravarea leziunilor suferite.

În cele din urmă, bărbatul de 40 de ani a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit celor de la IPJ Cluj, șoferul unui ansamblu de vehicule (tractor și semiremorcă), din municipiul Turda, nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere, pierzând controlul direcției de deplasare. Acesta a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară.

Mai mult, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Sighetu-Marmației, care se deplasa în urma ansamblului de vehicule, pe același sens de mers, a intrat în coliziune cu acesta, au transmis cei de la IPJ Cluj.

error: Content is protected !!