Cluj: Șoferul rănit grav în accidentul de la Răscruci riscă să moară la spital deoarece familia refuză să-și dea acordul pentru transfuzia de sânge

Updated on septembrie 11, 2020 Bărbatul rănit grav în accidentul de la Răscruci riscă să moară la spital din cauza că familia refuză să își dea acordul pentru transfuzia de sânge. Fără sânge medicii spun că bărbatul s-ar putea să nu supraviețuiască.

Fiind de religie Martorii lui Iehova, familia șoferului nu și-a dat acordul pentru transfuzie, informează observatornews.ro.

Cluj: Șoferul rănit grav în accidentul de la Răscruci riscă să moară la spital deoarece familia refuză să-și dea acordul pentru transfuzia de sânge 1

Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 10.00, după ce un TIR a intrat pe contrasens. Șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere, pierzând controlul direcției de deplasare.

A pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Șoferul de 40 de ani a rămas încarcerat, scoaterea acestuia fiind foarte dificilă.

Potrivit ISU Cluj, bărbatul a primit lichide și sedative intravenos, i s-a pus guler cervical, iar medicii au comunicat cu el în cea mai mare parte a timpului cât au durat stabilizarea autovehiculului, asigurarea accesului către victimă, decopertarea plafonului cabinei, îndepărtarea bordului care s-a deformat peste picioarele bărbatului și extragerea lui cu echipamentele speciale pentru a evita agravarea leziunilor suferite.

error: Content is protected !!