Ella S.: „Mami, da’ primarul Clujului nu-l putem muta la Botoșani?”. Ștefania „Domnule Emil Boc, nu ați vrea să candidați măcar un mandat și la București? Bucureștiul este un munte de mizerie de la periferie și până în centru”

Updated on septembrie 10, 2020 Se apropie data alegerilor și Emil Boc este solicitat ca primar în multe localități. Îl lăsăm?

Ella S.: „Mami, da’ primarul Clujului nu-l putem muta la Botoșani?”
Ștefania T.: „Domnule Emil Boc, nu ați vrea să candidați măcar un mandat și la București?! Avem mare nevoie de dumneavoastră!
Ella S.: „Mami, da’ primarul Clujului nu-l putem muta la Botoșani?”. Ștefania „Domnule Emil Boc, nu ați vrea să candidați măcar un mandat și la București? Bucureștiul este un munte de mizerie de la periferie și până în centru” 1

Bucureștiul este un munte de mizerie de la periferie și până în centru. Nu e ăsta tocmai cel mai bun exemplu pe care să îl dai. Lucrurile se fac pas cu pas. Schimbările nu trebuiesc făcute doar de un singur om.

Se știe ca ardelenii sunt altfel, poate că pe lângă aportul propriu, a avut și sprijinul cetățenilor. Dar noi suntem obișnuiți sa spunem ca sunt toți la fel. Și chiar dacă la București nu a făcut, dar a făcut la Cluj, arata totuși că se poate. Dacă vrei! Nu contează unde. Poate o sa aibă și Bucureștiul ăsta cândva un om care o să vrea sa investească în el. Și în apă caldă și în tramvaie nemțești pentru cetățeni. Hai sa mai sperăm o dată 🙂”

Catalina T.: Si eu il vreau ca Primar! Poate asa dispare Tuta, pardon, Duamna din peisaj!

Bianca C., Galați: „Deci si pe Dragoslavele se poate asa ceva. Si in Cluj Napoca a fost scandal cu proprietarii garajelor. Dar interesul celor multi a primat”.
Ella S.: „Mami, da’ primarul Clujului nu-l putem muta la Botoșani?”. Ștefania „Domnule Emil Boc, nu ați vrea să candidați măcar un mandat și la București? Bucureștiul este un munte de mizerie de la periferie și până în centru” 2
Cosma L.: Nu, nu e din Austria. E de la Cluj. Ce sa mai comentam?! 🤨

error: Content is protected !!