Diana A.: „Sta in Firea clujenilor sa facă mișto de noi :))”. „Când ai metrou dar apa caldă vine rece”

Updated on septembrie 10, 2020 Bucurie mare la București, vor avea o nou linie de metrou. Unii cârcotași spun că ar fi vrut apă caldă. Totuși, e 2020. Aceștia nu înțeleg ce este progresul și sacrificiile pe care le face Gabriela Firea când dă drumul la apă caldă, acasă la ea, în vila din Voluntari.

Diana A.: „Sta in firea clujenilor sa facă mișto de noi :))”
Diana A.: „Sta in Firea clujenilor sa facă mișto de noi :))”. „Când ai metrou dar apa caldă vine rece” 1

Munikipiul Cluj-Napoca / Kolozsváros: „Când ai metrou dar apa caldă vine rece”

Jurnalistul Sebastian Zachmann: „2020. București, capitală UE. Încălzesc o oală de apă caldă ca să pot participa cât de cât spălat la o conferință de presă. Gândurile mele călduroase se îndreaptă spre doamna Firea.

Dacă tot e campanie, mi-aș dori ca doamna primar să facă o baie de mulțime într-o mare de bucureșteni nespălați. După 4 ani de administrație PSD, nici măcar nu pot spune: a furat, dar ne-am și spălat. Doamna Firea, pe 27 septembrie vă așteaptă excat ce mi-ați oferit timp de 4 ani ca primar: un duș rece!”

Potrivit Digi 24, Metroul Drumul Taberei ar urma să fie deschis pentru călători cel mai târziu săptămâna viitoare.

„Începând cu data de 17 august, au fost convocate opt subcomisii de recepție, de specialități. Cele 8 subcomisii au întocmit rapoartele finale din care reiese că Magistrala M5 poate fi dată în trafic cu călători. Comisia centrală de recepție la terminarea lucrărilor s-a întrunit astăzi (miercuri – n.r.) în vederea semnării procesului-verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

La această oră, activitatea comisiei este în desfășurare, verifică documente, verifică în teren respectarea întocmai a proiectului și a prevederilor legale. Eu estimez că până vineri, dacă nu apar în recepție alte elemente, vom ști ziua în care Comisia centrală va dispune darea în trafic cu călători a magistralei M5”, a declarat miercuri, pentru Digi24, ministrul Lucian Bode.

error: Content is protected !!