Lucia: „Ne-am mutat la Cluj. Nu ştiu dacă pentru 2 luni, un an sau cine ştie…Dar altceva am vrut să zic acum că e campanie electorală. Timp nu mai au pretendenţii la un scaun în primării, dar primarul Clujului ar putea să le dea lecţii despre ce şi cum!”

Updated on septembrie 9, 2020 Clujul continuă să impresioneze iar cei care se mută aici fac o alegere excelentă. Clujul nu este perfect dar măcar există speranță de mai bine. Lumea se agită, muncește, creează, se enervează iar în final se mai pune ceva bun la succesul Clujului.

Lucia C.: „Dragilor, ne-am mutat la Cluj. Nu ştiu dacă pentru 2 luni, un an sau cine ştie, (să vedem şi prietenul Coviduţ ce gânduri are cu noi), că aici s-au aşezat cei mai mici dintre prunci, amândoi cu piticii din dotare, şi cum Coviduţ e cam năbădăios, stăm pe fază!
Lucia: „Ne-am mutat la Cluj. Nu ştiu dacă pentru 2 luni, un an sau cine ştie...Dar altceva am vrut să zic acum că e campanie electorală. Timp nu mai au pretendenţii la un scaun în primării, dar primarul Clujului ar putea să le dea lecţii despre ce şi cum!” 1

Dar altceva am vrut să zic acum că e campanie electorală. Timp nu mai au pretendenţii la un scaun în primării, dar primarul Clujului ar putea să le dea lecţii despre ce şi cum! Cam atât am vrut să zic!
Zile faine!

Emil Boc: „E fain la Cluj! Va multumesc, dragi clujeni, pentru sprijinul și susținerea dumneavoastră!”

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=918791628607574

error: Content is protected !!