Gabi Tamaș nu a vrut să rămână în spital după operație. Fundașul a decis să meargă acasă chiar dacă medicii i-au recomandat să rămână

Updated on septembrie 9, 2020 Gabi Tamaș a suferit o intervenție chirurgicală, marți, după ce cu o zi înainte a jucat în meciul cu ASU Poli Timișoara.

La primul meci din actualul sezon al Ligii a 2-a, Tamaș a suferit o ruptură de menisc și o întindere de ligamente, astfel că a decis să se opereze.

Gabi Tamaș nu a vrut să rămână în spital după operație. Fundașul a decis să meargă acasă chiar dacă medicii i-au recomandat să rămână 1

După intervenţia chirugicală de marí, medicii i-ar fi cerut internaţionalului român să rămână în spital măcar o zi, dar Gabi a hotărât că i-ar face mai bine dacă pleacă acasă, la Braşov ,cu promisiunea că va respecta întocmai recomandările, informează digisport.ro.

Fundașul s-a accidentat în minutul 77 al meciului cu Aerostar Bacău, scor 0-1, și a fost luat cu targa de pe teren. S-a întâmplat la o fază în care a șutat de la distanță, peste poartă, cu dreptul, iar când a călcat cu piciorul stâng pe gazon, a simțit o durere.

Jucătorul clujenilor a încercat să se ridice, însă nu a reușit să calce pe piciorul stâng, cu toate că s-a străduit de câteva ori.

error: Content is protected !!