(Foto) Robert, Iași: „Halal de dl Emil Boc. Ce-o fi fost în capul primarului din Cluj să investească în așa ceva? ( Baza Sportivă Gheorgheni) S-o fi lovit la cap???  Lui ce naiba i-a ieșit? Și oare boala asta e posibil să se ia și la alți primari?”

Updated on septembrie 9, 2020 Robert Dalas, instructor ciclist din Iași, a rămas impresionat de Baza Sportivă Gheorgheni.

Pe Facebook, Robert Dalas a scris: „Mă tot întreb și nu găsesc răspunsul: ce-o fi fost în capul primarului din Cluj să investească în așa ceva?
S-o fi lovit la cap???
Lui ce naiba i-a ieșit?

(Foto) Robert, Iași: „Halal de dl Emil Boc. Ce-o fi fost în capul primarului din Cluj să investească în așa ceva? ( Baza Sportivă Gheorgheni) S-o fi lovit la cap???  Lui ce naiba i-a ieșit? Și oare boala asta e posibil să se ia și la alți primari?” 1 (Foto) Robert, Iași: „Halal de dl Emil Boc. Ce-o fi fost în capul primarului din Cluj să investească în așa ceva? ( Baza Sportivă Gheorgheni) S-o fi lovit la cap???  Lui ce naiba i-a ieșit? Și oare boala asta e posibil să se ia și la alți primari?” 2 (Foto) Robert, Iași: „Halal de dl Emil Boc. Ce-o fi fost în capul primarului din Cluj să investească în așa ceva? ( Baza Sportivă Gheorgheni) S-o fi lovit la cap???  Lui ce naiba i-a ieșit? Și oare boala asta e posibil să se ia și la alți primari?” 3

Și oare boala asta e posibil să se ia și la alți primari?
Măcar cu rata covidul-ui și tot ar fi ceva…

(Foto) Robert, Iași: „Halal de dl Emil Boc. Ce-o fi fost în capul primarului din Cluj să investească în așa ceva? ( Baza Sportivă Gheorgheni) S-o fi lovit la cap???  Lui ce naiba i-a ieșit? Și oare boala asta e posibil să se ia și la alți primari?” 4 (Foto) Robert, Iași: „Halal de dl Emil Boc. Ce-o fi fost în capul primarului din Cluj să investească în așa ceva? ( Baza Sportivă Gheorgheni) S-o fi lovit la cap???  Lui ce naiba i-a ieșit? Și oare boala asta e posibil să se ia și la alți primari?” 5

Halal de dl Emil Boc…”

Baza Sportivă Gheorgheni – cea mai modernă bază sportivă și de agrement din Municipiul Cluj-Napoca

error: Content is protected !!