Jucătorul CFR-ului, Valentin Costache, a marcat primul gol pentru naționala U21: „Pentru că Dennis a marcat și am zis că eu nu am marcat în calificări, am vrut și eu să prind mai multă încredere și îi dedic golul prietenei mele, pe care o cheamă Maria”

Updated on septembrie 9, 2020 Valentin Costache a marcat primul său gol pentru naționala României de tineret.

Costache l-a rugat pe Dennis Man să îl lase să execute penalty-ul și a încercat de foarte multe ori să ia acțiuni pe cont propriu: ,,Toți am fost foarte montați, Mister ne-a spus să nu îi luăm la mișto și am încercat să facem tot ce am pregătit înainte cu o zi . N-a fost ușor, chiar dacă s-a terminat 3-0, o echipă iritantă”.

Jucătorul CFR-ului, Valentin Costache, a marcat primul gol pentru naționala U21: „Pentru că Dennis a marcat și am zis că eu nu am marcat în calificări, am vrut și eu să prind mai multă încredere și îi dedic golul prietenei mele, pe care o cheamă Maria” 1

Valentin Costache a prins foarte mare încredere după primul gol la echipa națională de tineret:

Mă simt bine, foarte puternic, am încredere în mine și încerc să fiu pozitiv mereu. Noi încercăm să luăm meci cu meci și să ajungem pe primul loc”, a spus Costache, citat de fanatik.ro.

Extrem de motivat pe toată durata meciului, Costache l-a rugat pe Dennis Man să îl lase să execute penalty-ul și i-a dedicat golul iubitei lui: ,,Pentru că Dennis a marcat și am zis că eu nu am marcat în calificări, am vrut și eu să prind mai multă încredere și îi dedic golul prietenei mele, pe care o cheamă Maria”.

Costache crede că dacă ar fi bătut în locul lui Boli, plecat între timp de la CFR Cluj, ar fi calificat CFR Cluj în play off-ul Ligii Campionilor: ,,Vă dați seama, acuma nu știu ce să zic. Dacă mă punea să bat (n.r.cu Dinamo Zagreb) băteam tot așa, nu aveam nicio ezitare. Azi mi-a ieșit și mă simt foarte fericit”.

error: Content is protected !!