Lecție de solidaritate la Cluj. Diana: „Aș vrea să FELICIT , sincer și din tot sufletul toți domnii care au fost atât de săritori în al ajuta pe domnul cu defecțiunea la mașină ! FELICITĂRI pentru că ați ieșit din confortul dumneavoastră pentru a-l ajuta!”

Updated on septembrie 8, 2020 O nouă lecție de civism a fost predată în Cluj Napoca. Un șofer care a rămas cu mașina defectă în mijlocul străzii a fost ajutat de mai multe persoane să își mute automobilul care bloca o bandă de circulație.

Întâmplarea a avut loc pe Tăietura Turcului, o stradă intens circulată.

Lecție de solidaritate la Cluj. Diana: „Aș vrea să FELICIT , sincer și din tot sufletul toți domnii care au fost atât de săritori în al ajuta pe domnul cu defecțiunea la mașină ! FELICITĂRI pentru că ați ieșit din confortul dumneavoastră pentru a-l ajuta!” 1

Diana Munteanu a scris pe grupul Info Trafic: „Bună dimineața!

În urmă cu aproximativ 10 minute un domn mai înaintat în vârstă a avut o defecțiune la mașină și a rămas cu ea în mijlocul străzii , blocând o bandă de circulație !
Aș vrea să FELICIT , sincer și din tot sufletul toți domnii care au fost atât de săritori în al ajuta pe domnul cu defecțiunea la mașină ! FELICITĂRI 👏😇pentru că ați ieșit din confortul dumneavoastră pentru a-l ajuta!
O lecție foarte educativă , pentru cine vrea să observe acest lucru! Să rămânem plini de bunătate și săritori când vedem că cineva are nevoie de ajutor !❤️
error: Content is protected !!