Alexandra: „Cum naiba poate Mister Boc sa facă atâtea!?!?! Omul asta mai doarme? Abia aștept sa candideze la președinție!”

Updated on septembrie 8, 2020 Emil Boc continuă să impresioneze. În timp ce alții se laudă cu poze ale proiectelor (vezi Gabriela Firea) sau vorbe „concrete” (vezi George Scripcaru de la Brașov) Primarul Clujului finalizează proiecte după proiecte.

Alexandra A.: „Cum naiba poate Mister Boc sa facă atâtea!?!?! Omul asta mai doarme? Are timp si de familie? Deci: se poate in România! Si se pot face multe!!! Oameni profesionali ne trebuiesc, iar “viitorul suna bine!”. Abia aștept sa candideze la președinție!”

Alexandra: „Cum naiba poate Mister Boc sa facă atâtea!?!?! Omul asta mai doarme? Abia aștept sa candideze la președinție!” 1 Alexandra: „Cum naiba poate Mister Boc sa facă atâtea!?!?! Omul asta mai doarme? Abia aștept sa candideze la președinție!” 2

Zilele trecute, Emil Boc a anunțat că Primăria a finalizat azi pista pietonală și de biciclete din jurul Lacului I Gheorgheni.

Alexandra: „Cum naiba poate Mister Boc sa facă atâtea!?!?! Omul asta mai doarme? Abia aștept sa candideze la președinție!” 3 Alexandra: „Cum naiba poate Mister Boc sa facă atâtea!?!?! Omul asta mai doarme? Abia aștept sa candideze la președinție!” 4

Luci R.: „Nu știu, nu-nțeleg cum în Cluj Napoca se pot face atâtea lucruri interesante, utile pentru populație, iar în alte locuri nu?! Domnule Boc, ne gândim serios sa ne schimbam domiciliul!”

error: Content is protected !!