(Video) Atmosfera fantastică pe Cluj Arena, înaintea meciului cu ASU Poli Timișoara

Updated on septembrie 7, 2020 Universitatea Cluj joacă astăzi primul meci de acasă  din noul sezon. Suporterii „Șepcilor roșii” au făcut o atmosferă de vis înainte de meciul cu ASU Poli Timișoara.

Ultrașii au ignorat pericolul pandemiei și și-au așteptat favoriții în tribunele stadionului, pentru a-i încuraja înaintea primului meci de acasă, informează prosport.ro.

(Video) Atmosfera fantastică pe Cluj Arena, înaintea meciului cu ASU Poli Timișoara 1

„Astăzi, la ultimul antrenament înaintea meciului cu ASU Politehnica Timișoara, am avut parte de o surpriză. Alături de noi au fost suporterii Universității, care ne-au încurajat cu aplauze și cântece. Ne-a fost dor de voi! Haide „U”🏁 #UeștiTU”, este mesajul postat oe pagina de Facebook a echipei.

Vezi video aici:

Dacă startul în noul sezon a fost unul reușit, nu același lucru se poate spune despre Gabi Tamaș. Fundașul adus de la Astra Giurgiu a suferit o accidentare groznică în deplasarea de la Bacău.

Gabi Tamaș are ruptură de menisc și întindere de ligamente, iar asta înseamnă că trebuie operat la menisc, dar că perioada de pauză este mult mai mică decât cea preconizată inițial. În 6 săptămâni, după operație, fundașul central al trebui să se întoarcă pe teren.

În ciuda accidentării cumplite, Gabi Tamaș este decis să nu rateze primul meci pe Cluj Arena. Fundașul spune că va trage tare pentru a juca, iar marți se va opera.

Tamaș spune că își va scoate meniscul definitiv. Mai mult, fundașul cu 67 de prezențe în tricoul naționalei a dezvăluit că va reveni pe terenul de joc în două săptămâni.

error: Content is protected !!