1000 de EUR net salariul. Andrei Caramitru: „Ei bine – in ciuda pandemiei – anul asta atingem fix nivelul asta de salariu in Bucuresti și Cluj. Evident ca e dezastru însă prin Teleorman, Buzău, Mehedinți sau Vrancea. Și fix așa va fi și in viitor. Mai avem doar un pas de făcut in orașele mari …”

Updated on septembrie 6, 2020 Marile orașe ale României se dezvoltă puternic. La Cluj și la București deja se câștigă în multe locuri 1000 de EUR net. Clujul a ajuns capitala care stagnează printr-o bună organizare municipală. Celelalte orașe ar trebui să-l copieze un pic pe Emil Boc.

Andrei Caramitru: „Acum 2-3 ani, am spus ca salariul mediu net din Bucuresti trebuie sa fie 1000 de EUR. Mare scandal a creat postarea aia atunci – ca visez, ca e
imposibil. Diverși patroni s-au enervat ca nu au de unde plăti atât și că bat câmpii.

1000 de EUR net salariul. Andrei Caramitru: „Ei bine - in ciuda pandemiei - anul asta atingem fix nivelul asta de salariu in Bucuresti și Cluj. Evident ca e dezastru însă prin Teleorman, Buzău, Mehedinți sau Vrancea. Și fix așa va fi și in viitor. Mai avem doar un pas de făcut in orașele mari ...” 1

Ei bine – in ciuda pandemiei – anul asta atingem fix nivelul asta de salariu in Bucuresti și Cluj.

Evident ca e dezastru însă prin Teleorman, Buzău, Mehedinți sau Vrancea. Și fix așa va fi și in viitor – ca aia acolo Votează doar PSD. Ce sa le facem dacă le place așa.

Mai avem doar un pas de făcut in orașele mari – dată afară Firea prin vot (plus olgutza din Craiova plus primar normal la cap in Constanta). Și după – gradual – sa avansam spre salarii medii de 2000 de EUR pe lună in orașele mari și stimularea migrației spre centrele astea mari urbane.

Celelalte povesti cu dezvoltarea rurală fix in mijlocul câmpiei baraganului sau dezvoltarea armonioasa a marei urbii a Vasluiului sau Alexandriei – le las pentru politicieni sa va minta frumos”.

error: Content is protected !!