Ciprian Marica explică de ce nu-l vrea pe Camora de la CFR Cluj la echipa națională. „Hai sa lămurim asta aici, o data pentru totdeauna”

Updated on septembrie 4, 2020 Ciprian Marica a transmis un mesaj în care și-a expus motivul pentru care nu il vrea pe Camora la echipa națională.

Fostul atacant spune că își dorește jucători români la națională și nu străini naturalizați.

Ciprian Marica explică de ce nu-l vrea pe Camora de la CFR Cluj la echipa națională. „Hai sa lămurim asta aici, o data pentru totdeauna” 1

„Am tot fost întrebat in ultimele zile de ce nu il vreau eu pe Camora la echipa națională.

Hai sa lămurim asta aici, o data pentru totdeauna. Nu-mi displace Camora, doar faptul ca e capitanul echipei lui Dan Petrescu ar fi de ajuns sa-i demonstreze valoarea.

Eu am fost întrebat ce parere am despre naturalizarea unor straini pentru echipa nationala, nu punctual despre Camora. Asa ca raspunsul meu nu a fost despre Camora in mod special.

Imi sustin si aici afirmația, eu sunt mai nationalist, imi doresc români pentru România. Altfel de ce mai chinuim echipele de club cu reguli neprofesioniste cu U21 si cu juniori in teren, daca noi ne gândim sa naturalizam jucători straini de 28- 30 de ani?

Repet, este parerea mea si mi-o mentin . Poate fi schimbata doar daca străinul in cauza ar fi Messi. Înțelegeți voi la ce ma refer, la un jucator care sa facă diferența meci de meci, nu la plombe intr-un joc sau altul.
Eu am încredere in fotbalistul români. Si in echipa națională! Sa le tinem pumnii!

HAi ROMÂNIA!!!!”, a transmis Ciprian Marica.

error: Content is protected !!