(Video) Cluj: Cum arată parkingul Primăverii 20 în interior. Cosmin: „Interiorul uneia dintre cele 3 parcari rezidentiale construite in cca 1 an si jumatate in Cluj”

Updated on septembrie 3, 2020 Lucrările la Parkingul Primăverii 20 și la parcul din imediata vecinătate au fost finalizate în urmă cu câteva săptămâni.

Parkingurile construite în ultima perioadă în Cluj Napoca a stârnit o dezbatere intensă în Timișoara. Cei de acolo fac o comparație între „terenurile virane asfaltate in Timisoara numite pompos parcari rezidentiale” și parkingurile din Cluj Napoca.

(Video) Cluj: Cum arată parkingul Primăverii 20 în interior. Cosmin: „Interiorul uneia dintre cele 3 parcari rezidentiale construite in cca 1 an si jumatate in Cluj” 1

„Interiorul uneia dintre cele 3 parcari rezidentiale construite in cca 1 an si jumatate in Cluj … cam in cat timp s-a largit pasajul Jiul din Timisoara.
Are 17 nivele, doua intrari la nivele diferite (Cluj, oras construit pe zona deluroasa), abonament 110 Lei/ an, 12 lei pe 24h sau 1,5 lei /30 minute…

Nu are rost sa comparam cu terenurile virane asfaltate in Timisoara numite pompos “parcari rezidentiale”ca incepem si ne roadem unghiile de ciuda de cat de fraieri suntem cu un autoaplaudac la primarie”. a scris pe Facebook Cosmin Varlamov.

Vezi video aici:

Detalii parking Primăverii 20:

– 376 locuri de parcare din care: 16 pentru persoanele cu dizabilități, 6 pentru mașini electrice (2 cu echipament și 4 fără echipament), 4 pentru motociclete/mopede și încă 32 locuri pentru biciclete.
– clădirea are un regim de înălțime de 2S+P+4E/5E/6E parțial
– suprafață construită: 1532,32 mp
– suprafață construită desfășurată: 13.196,80 mp.

Parcul din vecinătatea parkingului:

– suprafață de aproximativ 4.000 mp
– gazon rulat 2.424 mp
– 55 arbori cu balot plantați
– 490 mp dale din granule de cauciuc
– amenajare loc de joacă, loc de fitness

error: Content is protected !!