Sfaturile farmaciștilor clujeni în problema căsătoriei tineretului din anul 1931: „Numai femeile frumoase cu obrazul simpatic și fraget pot avea șansă în căsătorie”

Updated on septembrie 3, 2020 Farmaciștii clujnei din 1931 le ofereau sfaturi „prețioase” tinerelor în perspectiva căsătoriei. Într-un articol publicat în presa vremii, cu scop publicitar, femeile erau îndemnate să abiă grijă cât mai mare corpul lor.

„Numai femeile frumoase cu obrazul simpatic și fraged pot avea șansă în căsătorie.

Sfaturile farmaciștilor clujeni în problema căsătoriei tineretului din anul 1931: „Numai femeile frumoase cu obrazul simpatic și fraget pot avea șansă în căsătorie” 1
(Foto Facebook Ivone-Marlen Scărlătescu)

Prin întrebuințarea cremei semenică a Dr.-ului Biro, pielea devine proaspătă, netedă, elastică i fină. Săpunul, pudra și apa de obraz posresc efectul. Prețul unei cutii de cremă LEI 40.

Un corp curat, sănătos și bine îngrijit este cea mai bună scrisoare de recomandație pentru căsătorie. Îl obțineți dacă la toate băile întrebuințați sare de brad pentru băi. Cantitatea necesară la o singură baie costă LEI 3.

Pentru părul dvs. alb, cel mai nimerit regenerator de păr este cel al Dr.-ului Biro. Redă culoarea naturală a părului. Nu vopsește, nu murdărește. Prețul unei sticle LEI 60.

Cea mai mare atracție a unei căsătorii fericite este un corp frumos, svelt și drăgălaș. Îl puteți obține ușor întrebuințând pilulele IODILLON. În cantitate mai mare produce slăbirea. Prețul unei cutii LEI 150.

Toate acestea se găsesc la:  Farmacia Dr. Biro, Cluj, Piața Unirii 4.”

error: Content is protected !!