Haide la Cluj. Camelia, București: „Nici nu mai știu de câte zile n-avem apă caldă. Dușuri reci în fiecare zi …Cu spălatul părului e mai greu că în bucătărie apune soarele și lasă acolo toată căldura orașului”

Updated on septembrie 3, 2020 Gabriela Firea a reușit să-i reducă pe bucureșteni la stadiul de sinistrați. Săracii nu au nici măcar apă caldă. Haideți la Cluj. Chiar merită să vă chinuiți în București?

Camelia Ciobanu: „Nici nu mai știu de câte zile n-avem apă caldă. Dușuri reci în fiecare zi de parcă ne antrenăm pentru scufundări în Marea Barents. Cu spălatul părului e mai greu că în bucătărie apune soarele și lasă acolo toată căldura orașului.
Haide la Cluj. Camelia, București: „Nici nu mai știu de câte zile n-avem apă caldă. Dușuri reci în fiecare zi ...Cu spălatul părului e mai greu că în bucătărie apune soarele și lasă acolo toată căldura orașului” 1
(Photo by The Lonely Photographer on Unsplash)

Dimineața e la fel de cald ca la amiază și tot așa până vin zilele reci. Riști să te deshidratezi și dacă fierbi un ou sau faci o cafea. Firii nu-i doresc un infern cu cazane de smoală și draci copitați care să plesnească din bici (în timp ce ea țopăie frigidă pe Jerusalema).

Îi doresc o eternitate toridă într-o bucătărie de la etajul opt cu oale clocotind pe foc. Poate să-i țină companie și Pandele că nu cred că se supără cineva”.

Mircea Marian: „Ce îmi doresc eu, de la aceste alegeri locale, nu este neapărat să dăm jos un partid și să îl schimbăm cu altul, ci să am o administrație care să salveze orașul ăsta. Când mă sui în 32, să simt că locul a fost spălat, dimineața. Să am aer condiționat în autobuz. Când merg la piață, să cumpăr de la producător, nu de la intermediarii mafiei locale. Să nu mai fac 65 de minute cu STB-ul până la redacție, când cu mașina merg doar 23 de minute – asa am ajuns să conduc iar, deși nu îmi place.

Și, ca mine sunt sute de mii: vor apă caldă, vor transport decent, vor un oraș curat.

Mă îngrijorează sincer că, datorită unui mix de orgolii stupide, lene și totală indiferență față de acest oraș, iar rămâne să visăm la aceste chestiuni banale până în 2024”.

error: Content is protected !!