Cluj. S-a deschis primul cinema drive-in permanent. Cât costă un bilet

Updated on septembrie 3, 2020 Primul cinema drive-in cu activitate permanentă din județul Cluj s-a deschis în comuna Cornești.

„In vremurile pe care le trăim, cand posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt limitate, apare din neant o alternativă de activitate pentru tine și familia ta.

Cluj. S-a deschis primul cinema drive-in permanent. Cât costă un bilet 1

Dacă încă nu a ajuns la tine informația, îți spunem noi.

Într-o comună limitrofă Clujului, comuna Cornești, s-a deschis primul Cinema DRIVE In. Green Cinema Drive- in.

Ce înseamnă asta?

E simplu, te urci în propria mașină, îți pui toate cele necesare confortului (perna, păturica și de ce nu, pijamale) și vii în Morau, comuna Cornești, să vezi o proiecție de film în aer liber.

Green Cinema Drive in este primul concept de acest gen din România. Special amplasat într-o zonă verde și liniștită, tocmai pentru a te bucura de evadarea din locurile aglomerate ale orașului, din „jungla urbana”.

Comuna Cornești, bogată în spatii verzi și terenuri arabile este locul în care, cu siguranță vei dori să petreci cel puțin o seară răcoroasă de vară.

Cât despre noi, gazdele tale putem spune doar atât. Din dorința de a contribui la dezvoltarea comunității locale și de a crea activități în aer liber, ne-am înhămat la lupta amenajării primului cinema drive in.

Proiecțiile se vor desfășura în special în weekend, însă, luăm în calcul, că pofta de film nu vine numai vineri seara. Prin urmare, dacă tu și gașca ta de prieteni vă organizați să vedeți un film și în cursul săptămânii, ne anunțați, iar noi vă vom aștepta cu drag, oricând simțiți nevoia să vizionați ceva deosebit, într-un loc special.

Biletul de intrare – 40 lei / vehicul – presupune locul de parcare și o super pungă de popcorn, numai bună de ronțăit în mașină.

Evident că am luat în calcul că niciodată popcornul nu este suficient, așa că, tu ne anunți că ai nevoie de încă o tură uriașă de popcorn sau altceva de ronțăit și ceva răcoritoar, iar noi te vom servi în propria mașină.

Te așteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanții cinemaului.

error: Content is protected !!