Cluj. Fructe pentru cei nevoiași de la un aprozar. George: „Mi se pare un gest minunat…vânzătoarea lasă aproape întotdeauna fructe și legume foarte coapte, care nu s-au vândut, pentru cei care nu au posibilitatea să cumpere, pentru oamenii nevoiași”

Updated on septembrie 3, 2020 Vânzătoarea unui aprozar din Cluj se gândește și la cei nevoiași. Îi ajută cu fructe care nu se mai vând dar care mai sunt bune.

Pe Facebook, George Alin Radu a scris: „Nu e prima oară când văd că, la un aprozar de pe strada Gheorghe Șincai, din Cluj, vânzătoarea lasă aproape întotdeauna fructe și legume foarte coapte, care nu s-au vândut, pentru cei care nu au posibilitatea să cumpere, pentru oamenii nevoiași.

Cluj. Fructe pentru cei nevoiași de la un aprozar. George: „Mi se pare un gest minunat...vânzătoarea lasă aproape întotdeauna fructe și legume foarte coapte, care nu s-au vândut, pentru cei care nu au posibilitatea să cumpere, pentru oamenii nevoiași” 1

Mi se pare un gest minunat, știm cu toții prea bine că există atâția oameni care mănâncă piersici, de exemplu, foarte rar. Oameni care au stomacul gol aproape permanent.

E frumos și incredibil de bine să știm să fim oameni și să avem grijă de cei din jurul nostru, nu numai de noi înșine, atât cât putem și cum putem.

Poate noi aruncăm imediat la coșul de gunoi câteva piersici foarte coapte, puțin înnegrite, dar alți oameni se bucură de gustul lor sau poate că iau întâia masă din zi gustând din ele”.

error: Content is protected !!