Tudor Chirilă: Gabriela Firea nu vrea să învețe de la Cluj buna guvernanță, nu este nici educata (urban)

Updated on august 28, 2020 Administrațiile din Cluj Napoca și București sunt tot mai des puse în oglindă, mai ales acum în contextul alegerilor locale.

Tudor Chirilă o critică pe Gabriela Firea pentru lipsa de realizări în privința mobilității urbane și dă ca exemplu de bună guvernanță Clujul și Oradea.

Tudor Chirilă: Gabriela Firea nu vrea să învețe de la Cluj buna guvernanță, nu este nici educata (urban) 1

„Ca sa intelegi mobilitatea urbana, eficienta ei si mai ales infrastructura necesara implementarii ei trebuie

1. sa fii educat sau informat din exemplele altor orase

2. sa vrei sa inveti, in cazul in care nu te califici pentru punctul 1

3. sa-ti asumi faptul ca orice masura radicala in schimbarea unui oras va atrage o portie buna de nemultumiti.

Gabriela Firea nu este nici educata (urban), nici nu vrea sa invete (ar avea exemple de buna guvernanta chiar in Romania – Cluj, Oradea, cat despre asumare, e un cuvant pe care nu si-l insuseste decat ca sa conserve un sistem piramidal (puteti citi si mafiot) de relatii care sa dea de mancare tribului ei.

De pierdut, au pierdut toti bucurestenii, mai putin cei din trib. Bataia asta de joc cu pistele de biciclete, o reinterprtare nefericita si jignitoare a basmului lui Andersen (Hainele cele noi ale imparatului) s-a tot intamplat in mandatul ei (vezi bulevardul Aviatorilor, de exemplu).

Sigur ca se poate argumenta ca nu exista educatie urbana in randul cetatenilor, doar ca educatia presupune un model care cel mai adesea pleaca de sus. Ceea ce nu putem spune in cazul de fata. Cand singurul motiv pentru care mai vrei un mandat e sa ai grija de clanul tau, e bine sa te cam cari. Da, na, un miliard de euro buget nu e o galeata careia sa-i dai cu piciorul asa usor”, a scris artistul pe Facebook.

error: Content is protected !!