Georgeta: „Daca Emil Boc era Primarul Bucureștiului cred ca ne invidiau si americanii…Daca BOC poate, se poate in toată ROMÂNIA…”

Updated on august 28, 2020 Oftat prelung iar la București după ce Emil Boc a inaugurat la Cluj primul parking semi-îngropat din România care dispune de terasă verde, teren de sport și spațiu de joacă. Acesta este amplasat în cartierul Mănăștur.

Pena Georgeta: „Daca Emil Boc era Primarul capitalei cred ca ne invidiau si americanii…👍👍👍👍.Respect maxim. Ced ca este cel mai implicat si harnic politician si PRIMAR din Romania. Vedeti ca se poate daca nu se fura…lu-ati aminte…SE POATE…daca PRIMARUL lucreaza pentru comunitatea care l-a girat pe functie (…) Daca BOC poate, se poate in toata ROMANIA.👍🙏”

Georgeta: „Daca Emil Boc era Primarul Bucureștiului cred ca ne invidiau si americanii...Daca BOC poate, se poate in toată ROMÂNIA...” 1
Georgeta: „Daca Emil Boc era Primarul Bucureștiului cred ca ne invidiau si americanii...Daca BOC poate, se poate in toată ROMÂNIA...” 2

Calancea Dan: „Mandru de colegul meu de armata Emil Boc!
Cluj-Napoca: Primul parking semi-îngropat din Romania care dispune de terasă verde, teren de sport si spațiu de joaca a fost finalizat în cartierul Mănăștur .
Georgeta: „Daca Emil Boc era Primarul Bucureștiului cred ca ne invidiau si americanii...Daca BOC poate, se poate in toată ROMÂNIA...” 3

Aruncare foarte corecta Emil!”

Emil Boc, pentru Hotnews: „Ca principiu, ne dorim așa: Clujul să rămână pe primul loc, așa cum este astăzi, în foarte multe domenii, să-și mențină avantajele competitive, să fie un oraș de referință în materie de calitate a vieții în țară și în străinătate”.

error: Content is protected !!