Gigel Militaru, profesor la Universitatea din București: „Emil Boc ar trebui clonat și adus primar in Bucuresti! E un model de cum ar trebui sa fie un primar: sa tacă și sa facă! In Bucuresti vreme de 30 de ani am avut doar CIRC”

Updated on august 27, 2020 Emil Boc este unul dintre cei mai apreciați primari din România. Imaginea acestuia s-a răspândit în toate colțurile țării, iar acum este dat ca exemplu din nou pentru administrația din București.

Profeosorul universitar Gigel Militaru, de la Universitatea din București, propune ca Emil Boc să fie clonat și adus primar în București.

Gigel Militaru, profesor la Universitatea din București: „Emil Boc ar trebui clonat și adus primar in Bucuresti! E un model de cum ar trebui sa fie un primar: sa tacă și sa facă! In Bucuresti vreme de 30 de ani am avut doar CIRC” 1

„Emil Boc ar trebui clonat și adus primar in Bucuresti! E un model de cum ar trebui sa fie un primar: sa tacă și sa facă! In Bucuresti vreme de 30 de ani am avut doar CIRC.

Nici in candidatii actuali nu am încredere și nu merg la vot. Banuiesc ca acum dacă ai nevoie de un act de la primariile din Bucuresti iti trebuie: dosar cu șina, copii legalizate conform cu originalul după 100 de hârtii inutile și ”o atenție” ca altfel aștepți pana la sfintul așteaptă…”, a scris Gigel Militaru pe Facebook cu referire la faptul că primăria Cluj Napoca nu mai solicită copii xerox după buletin și alte documente.

 

error: Content is protected !!