Epidemia de coronavirus nu a oprit piața imobiliară din Cluj. Creștere de 25,5% în primele 7 luni. Nou record: 7.557 de locuinţe au fost finalizate în 2019

Updated on august 26, 2020 Numărul de tranzacţii cu imobile încheiate în Cluj în primele şapte luni din 2020 a crescut cu 25,5% comparativ cu primele şapte luni din 2019.

„Piaţa rezidenţială din Cluj-Napoca a rezistat relativ bine şocului produs de criza sanitară prin care trecem. Oraşul continuă să se dezvolte macroeconomic iar proiectele realizate temeinic, cu un plan de business bine pus la punct, înregistrează în continuare rezultate satisfăcătoare, deşi există, desigur, şi proiecte cu rezultate slabe.

Epidemia de coronavirus nu a oprit piața imobiliară din Cluj. Creștere de 25,5% în primele 7 luni. Nou record: 7.557 de locuinţe au fost finalizate în 2019 1

Cererea a revenit la niveluri similare cu cele înregistrate anul trecut iar preţurile sunt. în medie, cu aproape 10% mai mari faţă de acum un an”, a declarat Anamaria Burcă, managing partner SVN Transilvania, citată de Ziarul Financiar.

Cluj-Napoca a rămas cea mai mare piaţă rezidenţială regională din România, cu excepţia regiunii Bucureşti – Ilfov.

7.557 de locuinţe au fost finalizate în 2019 în oraş şi în împrejurimi, în creştere cu 6% comparativ cu anul anterior, stabilindu-se astfel un nou record.

error: Content is protected !!