Codruța: „Emil Boc are șanse sa fie reales cu 130% de voturi!… o sa îl caute pe buletinele de vot si zălăuanii, bistrițenii, cei din Tg Mureș, Alba, Maramureș care fie au proprietăți la Cluj sau merg frecvent la cumpărături la Cluj !!!”

Updated on august 26, 2020 Emil Boc le-a mulțumit ieri clujenilor, într-un interviu la Hotnews, pentru faptul că l-au ales primar și i-au dat ocazia să se reinventeze după experiența ca premier al României.

Codruta Lapadat: „Emil Boc are sanse sa fie reales cu 130% de voturi :)!… o sa il caute pe buletinele de vot si zalauanii, bistritenii, cei din Tg Mures, Alba, Maramures care fie au proprietati la Cluj sau merg frecvent la cumparaturi la Cluj !!! :),:),:)…. Comunicarea in campanie a fost foarte buna! A pus accent pe scoatetea in evidenta a proiectelor finalizate si nu a planurilor propuse …”

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a semnat un parteneriat cu orașul Dortmund ce vizează colaborări în domeniul noilor tehnologii

Dacian Pop: „Din păcate dintre toți politicienii singurul care simt când vorbește că mă reprezintă cu adevărat este domnul primar Emil Boc.

Este singurul care nu are pentru ce să-și facă campanie electorală deoarece realizarile lui vorbesc de la sine.

Restul îs la furat rău de tot.

Dintr-o dată afișe electorale cu “pentru oameni”, “pentru viitor” și ale inepții mă lasă rece în cel mai bun caz.

Când îl văd și pe primarul de acum de la Floresti că scrie pe panoul electoral “Florestiul vrea educație”. Domnule Șulea vrea, știu, aș vrea să fi terminat lucrările la strada Eroilor să pot să-mi duc copilul la școală din timp, și să nu-l trezesc la 5 ca să ajungem.

Adevărul este că dvs doar ați enunțat că vrea educație Florestiul, nu că o să și aibă parte de ea😂😂😂”

Emil Boc, citat de Hotnews: „Clujenii, practic, mi-au oferit șansa de a lucra în folosul lor, m-au ajutat când mi-a fost cel mai greu și nu credeam în 2012 că voi fi reales după perioada de criză economică.

Dar clujenii nu m-au uitat, așa încât nici eu nu am să-i uit niciodată, pentru că m-au inventat și reinventat politic aici la Cluj-Napoca și asta este prima mea opțiune, indiscutabil”.

error: Content is protected !!