CFR Cluj a ratat calificarea în turul 3 preliminar din Champions League. Clujenii au avut meciul în mână dar au pierdut la penaly-uri

Updated on august 27, 2020 CFR Cluj a ratat calificarea în turul 3 preliminar din Champions League după un meci pierdut la loviturile de departajare. CFR a avut victoria în mână dar Golofca a ratata penalty-ul decisiv.

La 4-4 Bălgrădean a reușit să apere penalty-ul croaților, însă Golofca a trimis extrem de slab lovitura decisivă. În cele din urmă Kevin Boli a ratat și el cu o lovitură trimisă peste poartă, astfel că CFR ratează calificarea în următoarea rundă.

CFR Cluj a ratat calificarea în turul 3 preliminar din Champions League. Clujenii au avut meciul în mână dar au pierdut la penaly-uri 1

CFR Cluj – Dinamo Zagreb 2-2 și 5-6 la penalty-uri

CFR Cluj a reușit să trimită în prelungiri meciul cu Dinamo Zagreb, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Amer Gojak a deschis scorul pentru croați în primul sfert de oră, Michael Pereira a egalat în minutul 64, iar Dinamo Zagreb a trecut din nou în avantaj, după reușita lui Lirim Kastrati, din minutul 78.

În minutul 90+3, când totul părea să ducă spre o eliminare a ardelenilor din Champions League, Gabriel Debeljuh a trimis partida în prelungiri. Atacantul adus în această vară de la Hermannstadt a primit excelent în careu de la Mario Rondon și a trimis în plasă.

Tot Debeljuh a fost cel care a obținut un penalty pentru CFR Cluj și o eliminare pentru Dinamo Zagreb. Croatul a fost tras în careu de Theophile-Catherine, însă Ciprian Deac a ratat de la punctul cu var.

error: Content is protected !!