Accident Cluj. Update. A murit încă un copil, rănit grav în accidentul de pe centura municipiului Gherla

Updated on august 26, 2020 Vineri, pe centura ocolitoare a orașului Gherla a avut loc un accident grav soldat cu moartea pe loc a unui copil. Ieri a mai murit un copil, din cauza rănilor.

“A rezultat rănirea a 6 persoane, iar din nefericire, în urma evenimentului, un minor în vârstă de 7 ani, din municipiul Gherla a decedat. Acesta era pasager în autoturismul care a părăsit partea carosabilă”, a transmis vineri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Accident Cluj. Update. A murit încă un copil, rănit grav în accidentul de pe centura municipiului Gherla 1

Între răniți s-a aflat și un minor în vârstă de 15 ani, găsit de salvatori în stare gravă. Din păcate, medicii au anunțat că și acesta și-a pierdut viața, scrie stiridecluj.ro, preluat de dej24.ro.

Vă reamintim, un bărbat de 34 de ani, din Gherla, ar fi pătruns de pe un drum secundar pe DN1C, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânar de 19 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa înspre Gherla. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani a ieșit de pe partea carosabilă, s-a izbit de un stâlp de beton și s-a răsturnat.

error: Content is protected !!