Alexandru Păun a povestit coșmarul prin care a trecut după ce a fost infectat cu COVID-19: ”10 zile nu am avut gust și miros! Eram distrus psihic”

Updated on august 24, 2020 Alexandru Păun a povestit prin ce a trecut după ce a fost infectat cu coronavirus. Jucătorul a revenit în lotul campioanei și a jucat pe final în partida de la Clinceni.

”Mă bucur că am revenit după o pauză îndelungată și că am reușit să câștig. Săptămâna asta, miercuri, mi-a venit al doilea test negativ și am revenit la antrenamente miercuri.

Alexandru Păun a povestit coșmarul prin care a trecut după ce a fost infectat cu COVID-19: ”10 zile nu am avut gust și miros! Eram distrus psihic” 1

A fost o perioadă foarte grea. În prima zi când am aflat că sunt infectat cu coronavirus, toată lumea a fost supărată, în special familia mea. Am stat în spital 10 zile, după care am stat izolat acasă încă 11 zile, a fost o perioadă grea, dar acum sunt sănătos”, a spus Păun, citat de digisport.ro.

Atacantul celor de la CFR Cluj a dezvăluit că a tot fost testat în această perioadă, lucru care l-a bulversat total.

”Am făcut vreo 10 teste într-o lună și câteva zile. 7 au fost pozitive, iar 3 negative. După 3 săptămâni a venit un test negativ, iat apoi unul pozitiv, nu mai înțelegeam nimic, eram distrus psihic, nu înțelegeam ce se întâmplă.

Până la urmă, săptămâna asta au venit două teste negative și am scăpat de acest calvar”, a adăugat Păun.

”Din partea clubului și a colegilor am avut susținere întotdeauna. Dar vă dați seama că mama mea a fost foarte afectată, la fel ca iubita și fratele.

Am avut simptome chiar în noaptea dinaintea meciului cu FCSB, am avut febră, frisoane, mă durea foarte tare capul, după care 10 zile nu am avut gust și miros. Astea au fost simptomele”, a mai spus, într-un final Păun.

error: Content is protected !!