CFR Cluj, singura echipă care nu a pierdut cu Sevilla în Europa League, în sezonul 2019-2020

Updated on august 22, 2020 FC Sevilla a câştigat pentru a 6-a oară în istorie trofeul UEFA Europa League, după ce a învins aseară cu 3-2 pe Inter Milano. Cu toate acestea, echipa antrenată de Julie Lopetegui putea fi eliminată încă din faza 16-imilor de finală, chiar de CFR Cluj.

De altfel, CFR este singura echipă pe care Sevilla nu a învins-o în acest sezon de Europa League, informează telekomsport.ro.

CFR Cluj, singura echipă care nu a pierdut cu Sevilla în Europa League, în sezonul 2019-2020 1

La sfârşitul lunii februarie, Sevilla a întâlnit-o pe CFR Cluj, însă nu a reuşit să câştige împotriva campioanei României. Mai mult decât atât, CFR chiar a condus în Gruia până spre finalul partidei, atunci când El-Nesyri a marcat un gol care s-a dovedit a fi vital.

În returul din Spania, CFR putea da lovitura, însă golul lui Păun a fost a anulat cu ajutorul sistemului de arbitraj video, motiv imens de frustrare pentru Dan Petrescu.

Aşadar, doar pe CFR Cluj nu a reuşit-o să învingă Sevilla în sezonul 2019-2020 din UEFA Europa League, sezon care a fost culminat cu victoria, 3-2, din finala cu Inter Milano, de la Koln.

error: Content is protected !!